EMMA JOHNSON

From now on, no alcohol!

Publicerad 2012-05-29 12:18:52 i random,

Hej hej! Dom som läst min blogg ett bra tag vet kanske att jag kan må riktigt dåligt i en vecka efter att jag druckit. Jag har spekulerat i det och undrat vad det är, två gånger av 5 så har jag åkt till akuten och tagit alla möjliga sorters prover för att kolla vad det är för något. Har trott att det kunnat vara kristall sjukan men eftersom det varje gång har med alkoholen att göra så har jag förstått att så inte är fallet.

Varje gång (förutom den första gången som jag inte kommer ihåg så mycket av) så har jag druckit rejält med alkohol dagen innan och sen inte fått någon sömn. För dom gångerna jag har druckit med min vän måtta och sen gått hem i tid eller fått bra med sömn så har det här inte uppstått. Så från och med nu måste jag alltså välja, antingen vara uppe hela natten men ingen alkohol eller dricka och gå hem tidigt.

Lite tråkigt med tanke på att jag inte ens dricker ofta, men vem har sagt att man måste ta till med spriten bara för att ha kul. Så från och med nu har jag alltså lärt mig att min lilla hjärna antagligen inte pallar för mycket alkohol och för lite sömn. Men hellre ingen dricka än att dricka och sen vara bakis/borta i en vecka efter för att få ha kul en kväll.

Så nu vet ni varför jag inte kommer att uppdatera så mycket den här veckan, om det nu är som dom tidigare gångerna så är jag tillbaka på söndag-måndag. Kanske orkar uppdatera någonting men att jag ens orkat skriva det här inlägget är ett under.


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela