EMMA JOHNSON

2009

Publicerad 2009-12-30 01:18:16 i random,

Januari
Det nya året började rätt lugnt, mycket hemmakvällar och några få utekvällar. Jag och syster åka till Spanien mellan den femte och den tolfte, tre soldagar hade vi där men på något sätt var den skönt att komma bort. Men ännu skönare att komma hem.. Jag gick i skolan och hittils var mina betyg bra, började gilla det nya året. 
Jag lyssnade mycket på The killers - Mr. Brightside, försökte vara glad och få dagarna att gå..

Februari
Även denna månad var lugn, gjorde inte så mycket. Försökte klara mig igenom varje skoldag så gott det gick. Klippte lugg igen och diggade det till en början men sen blev det bara fult och irriterande. Alla hjärtans dag spenderade jag och Johan hemma hos Tessan och Mackan, alltså inget speciellt. Började dricka massa latte och den nya favorit seien var 90210. En riktigt lugn månad..

Mars
Praktiserade på hemköp i två dagar, skulle egentligen varat i två veckor. Bestämde mig för att hoppa av skolan, för andra gången. Visste inte om jag tog rätt beslut, och vet det fortfarande inte. Vi fick vår underbart söta hund Molle hem till oss.. I slutet av mars bytte jag blogg till metrobloggen.

April
Jag försökte bli blond, blekte håret, slingade försökte det mesta men det slutade som tur är med att jag färgade tillbaka till brunt. Det var riktigt varmt i början av månaden och då försöka jag sola som sjutton.. Jag och lill Emelie började gå promenader och började umgås ett tag. Jag sökte jobb, fick inget. Så mycket mer hände inte den här månaden..

Maj
Jag var riktigt anti att gå ut på valborg, men tillslut så följde jag med Lill Emelie ut. Umgicks rätt mycket med Johan, hemmakvällar, utekvällar och massa olika kvällar. Den 28 maj hade jag och Johan varit tillsammans i tre år, lång tid. Min nya drog var grays anatomy, kollade egenom alla avsnitt från första säsongen till näst sista på mindre än tre veckor.

Juni
Bytte tillbaka till blogg.se.. Fick verkligen upp ögonen för twilight och robert pattinson, kollade på filmen tusen gånger och började läsa böckerna. Jag och pappa bokad resan till Turkiet. Dom varmaste veckorna på sommaren var den här månaden och jag och Johan var ute med båten nästan hela tiden, jag hade fått en riktigt schyst bränna. "Livet lekte"

Juli
Jag och Sanne började umgås riktigt mycket, jag började sälja jordgubbar (aldrig igen) och tjänade ihop ett par tusen på en vecka som försvann direkt. Den här månaden var den bästa på hela sommaren, den bästa kvällen var när vi var ute på ön, hahahahhahahaha! Vill tillbaka..

Augusti
18 år!!! woup woup.. Det ända som är riktigt nice är att jag kan köpa mina egna cigg. Min födelsedag med tjejerna var helt misslyckad, slutade med att jag satt hemma hos Johan och kollade på film. Slutet av augusti åkte jag och pappa till Turkiet, så jäkla härligt. TA MIG TILLBAKA!!!

September
Kom hem från Turkland, en hämsk sak hände och den här månaden har jag inte ens någon lust att prata om....

Oktober
inget speciellt hände jag gick hemma och luffade varje dag.. Tills den 25 då jag jobbade för första gången på trinntorp. Jobbade ju bara helg då men det var ändå pengar. Inget mer speciellt hände.

November
Jobbade och hade mig. Sanne fyllde 18 och då också min första lagliga utgång.. Inte så mycket mer om den här månaden, köpte lite julklappar, fick min första lön aa inte mycket alls.

December
Sista månaden och jag har jobbat nästan varje dag, lite ledighet här och där. Fick reda på dåliga nyheter och försöker göra det bästa av situationen. Julafton var hur mysig som hellst med familjen och släkten, massa fina julklappar.


Nu är det ända vi får hoppas på är att nyårsafton blir lyckat, NÄSTA ÅR SKA BARA VARA POSETIVT!!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela